Četvrtak, 22 veljače, 2024
NaslovnicaAKTUALNOSandra Vranješ dala otkaz u Gradu Makarska, prelazi u Glazbenu školu

Sandra Vranješ dala otkaz u Gradu Makarska, prelazi u Glazbenu školu

Sandra Vranješ, privremena pročelnica Odjela za javne potrebe i društvene djelatnosti, dala je otkaz u Gradu Makarska te prelazi na mjesto voditeljice računovodstva u Glazbenoj školi. Do Vranješ nismo uspjeli doći, no iz Glazbene škole dobili smo potvrdu da je privremena pročelnica prošla na reizboru za navedeno radno mjesto.

– Gospođa Vranješ se javila na reizbor, prošla je, te je Odbor potvrdio odluku. Kad će početi raditi, ne znamo jer to ovisi o otkaznom roku u Gradu Makarska, rekao nam je Vlaho.

Koga će gradonačelnik imenovati na mjesto privremenog pročelnika ili pročelnice ovog odjela, nije poznato. U odjelu su trenutno Krešimir Glibota koji je zamjenik, Dražen Kuzmanić kao viši savjetnik, inače dugogodišnji pročelnik odjela prije reustroja, Ivana Pleić, viša stručna suradnica zadužena za odnose s javnošću, te Martina Mustapić Glibota, bivša tajnica gradonačelnika koja je kao magistra politologije novim reustrojem postavljena na mjesto referentice.

Grad Makarska je prema odluci o reustroju čak bio obvezan provesti natječaj za mjesta pročelnika svih odjela, no to se nikad nije dogodilo. Hoće li se natječaj provesti za pročelnika odnosno pročelnicu, ili će se imenovati netko od postojećih djelatnika te potom zaposliti putem natječaja novog djelatnika na radno mjesto koje nedostaje, morat će se riješiti skoro.

Ivona Ćirak /foto M.D.

- Oglas -