Petak, 14 lipnja, 2024
NaslovnicaAKTUALNOROĐENDAN Punih pet godina smo s vama, čitajte nas i dalje

ROĐENDAN Punih pet godina smo s vama, čitajte nas i dalje

Peti rođendan možda nije neki jubilej, ali ipak je prilika za jednu kratku retrospektivu i zahvalu svim čitateljima koji su nas proteklih godina pratili. Bez čitatelja i njihovog povjerenja, ali i partnera koji su Makarska danas prepoznali kao relevantan medij, teško je da bismo pisali ovu slavljeničku zahvalu. I zato naše čitatelje pozivamo ne samo da nas i dalje prate, nego da šalju sugestije, primjedbe, ideje…

Ukažite na nedostatke u gradu ili mjestu u kojem živimo, šaljite kritike i prijedloge, ali isto tako javljajte o postignućima žitelja Makarskog primorja te dijelite s nama sve ono pozitivno što bi na bolje mijenjalo opću klimu u zajednici. Makarska danas treba ostati Makarska danas na način da vam informacije što prije isporučujemo, dakako koliko je to u našoj moći.

Makarska danas je ujedno i Makarska jučer, jer naša arhiva postaje sve vrjednija zahvaljujući dokumentiranju važnih događanja i tema, te kolumni Kamarin našeg sugrađanina Marina Srzića na koju smo ponosni. Kako se ono kaže – carta canta, a sadržaj naše karte se ne može izbrisati, bar ne dok je interneta.

I da, Makarska danas teži i tome da bude Makarska sutra, uvažavajući konstruktivne prijedoge i potičući javne rasprave, naravno, uz jedini uvjet da sudionici vode računa o kulturi dijaloga.

- Oglas -