Subota, 18 svibnja, 2024
NaslovnicaNekategoriziranoREZULTATI GOVORE UMJESTO NJEGA Načelnik općine Gradac, Matko Burić, kandidat je za...

REZULTATI GOVORE UMJESTO NJEGA Načelnik općine Gradac, Matko Burić, kandidat je za Hrvatski sabor

“Svi vi koji me poznajete, znate za što se zalažem, tako da mjesto na listi, što je velika čast uz sva jaka imena, vidim kao svojevrsnu nagradu i za sav dosadašnji trud i rad”

Načelnik općine Gradac, Matko Burić, kandidat je koalicije “Rijeke pravde” za 10. izbornu jedinicu.

Matko, rođen 23. 08. 1984. u Makarskoj, dijete je Drvenika, malenog pitoresknog dalmatinskog mjesta na samom jugu Makarske Rivijere danas poznatog po trajektnoj luci koja kopno povezuje s otokom Hvarom. Nakon gimnazije u Makarskoj završio je Fakultet političkih znanosti u Zagrebu. Radio je u Ministarstvu financija te Agenciji za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih. Od travnja 2014. obnašao je dužnost direktora najmlađe turističke zajednice u Hrvatskoj, Turističke zajednice Drvenik. Od 2017. je na čelu Općine Gradac.

“Naravno da mi je ovo jedan novi izazov u životu koji sam prihvatio, jer smatram da se osoba mora graditi korak po korak, ovo je također način da uz rad na općinskom nivou dam doprinos i u ovakvom obliku. Svi vi koji me poznajete, znate za što se zalažem, tako da mjesto na listi, što je velika čast uz sva jaka imena, vidim kao svojevrsnu nagradu i za sav dosadašnji trud i rad” – rekao je Burić koji se na listi SDP koalicije nalazi na 12. mjestu.

Matko je mišljenja da svojim određenim iskustvom može pomoći u vođenju kampanje i u definiranju poteza i politika za koje se treba boriti. Svoju pojavnost na listi vidi i kao benefit za općinu Gradac koju će upotrijebiti za još veći angažman za boljitak općine Gradac, Makarske rivijere, Vrgorskog kraja i Dalmacije u cjelini.

“Neću puno govorit, vi koji me znate već ste se uvjerili da djela stoji iza mojih riči, za vas koji me možda manje poznate ili ne poznajete, evo par fotografija samo nekih od projekata koje sam realizirao kao načelnik općine.

Tražim vaš preferencijalni glas jer vas uvjeravam što god budem “jači” na tom nekom političkom polju, to će bit bolje našem kraju koji tvori tzv. 10. izbornu jedinicu, odnosno južnoj Dalmaciji, a koji je zanemaren i degradiran od strane centralne vlasti. Dokaza sam da znam kako radit za dobrobit svog kraja.

Ma uostalom, neka fotografije govore.

Hvala još jednom i zaokružite me ako smatrate da sam zaslužio❤️😉” – poručuje Matko Burić.
Sponzorirani sadržaj

- Oglas -