Srijeda, 22 svibnja, 2024
NaslovnicaMAKARSKAMAKARSKA 74-godišnja vozačica zabila se punim gasom u pizzeriju Domina

MAKARSKA 74-godišnja vozačica zabila se punim gasom u pizzeriju Domina

Jučer, 11. listopada 2021.godine, oko 19:10 sati u ulici Ante Starčevića dogodila se prometna nesreća u kojoj, srećom, nitko nije stradao. Naime, očevici koji su se obratili našoj redakciji kazali su kako je vozačica koja je skrivila prometnu najprije naglo izašla u rikverc, da bi se potom punim gasom zabila u stupiće odnosno pizzeriju Dominu.

Kako doznajemo iz PU Splitsko-dalmatinske, riječ je o prometnoj s materijalnom štetom, a izazvala ju je 74-godišnja vozačica koja je upravljala Mercedesom. Izlazila je s parking mjesta bez da se prethodno uvjerila da li radnju može sigurno izvesti.

Kako navode u policiji, krenula je unatrag vozilom i udarila zadnjim dijelom u prednji dio drugog osobnog automobila. Nakon sudara krenula je prema naprijed uslijed čega je udarila u dva betonska stupića i jedan dio terase ugostiteljskog objekta. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.

Iz provedenih dokaza i razgovora utvrđeno je kako je vozačica nakon udara u vozilo, u stanju stresa, krenula naprijed vozilom i udarila u stupiće.

Zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je nastala materijalna šteta vozačica je prekršajno sankcionirana novčanom kaznom. Na mjestu događaja obavljen je očevid i vozačica je alkotestirana, a test je bio negativan.

I.Ć./foto MD

- Oglas -