Srijeda, 28 veljače, 2024
NaslovnicaVIJESTIDalmacijaPU SD Dvojica uhićenih zbog kokaina i amfetamina

PU SD Dvojica uhićenih zbog kokaina i amfetamina

Policijski službenici splitske Druge policijske postaje dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom. Naime, 28-godišnjak je tijekom noći s 26./27.siječnja zatečen u Splitu od strane djelatnika Interventne jedinice policije Split s manjom količinom kokaina dok je tijekom kriminalističkog istraživanja kod 28-godišnjak pronađeno i oduzeto još 29.9 grama kokaina kao i jedna digitalna vaga za precizno mjerenje.

Policijski službenici Prve policijske postaje Split dovršili su kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom. 27. siječnja, temeljem naloga suda izvršena je pretraga stana na području Kaštela kojeg koristi spomenuti 36-godišnjak te su tom prilikom pronađena tri PVC smotuljka sa drogom amfetamin, sveukupne mase 16 grama kao i oko 6 grama smjese za povećanja mase droge te novčani iznos za koji se sumnja da potječe od prodaje droge.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama protiv 28-godišnjaka i 36-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

MD/foto MD

- Oglas -