Nedjelja, 14 travnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKŽivotPROJEKT UDRUGE ZA UDRUGE U utorak panel rasprava "Mogućnosti civilno-privatne suradnje"

PROJEKT UDRUGE ZA UDRUGE U utorak panel rasprava “Mogućnosti civilno-privatne suradnje”

U sklopu projekta „Udruge za udruge“ Savjetovalište Lanterna kao nositelj projekta i Udruga OSI Sunce, UZOR Osejava i DAUP Orion kao partneri, organiziraju panel raspravu “Mogućnosti civilno-privatne suradnje”. Raspravom bi pokušali utvrditi stavove i potrebe predstavnika civilnog i privatnog sektora kroz unapređivanje suradnje između makarskih privatnih poduzeća i civilnih udruga na primjeru dosadašnjih, ali i budućih suradničkih projekata.

Okvirne teme rasprave vezane su uz poboljšanje međusektorske suradnje kroz uspostavu civilno-privatnog partnerstva, razvijanje vrijednosti društveno odgovornog poslovanja i pomoći zajednici.

Glavni sudionici panel rasprave biti će Mijo Pašalić (Apfel d.o.o.), Zoran Premeru (Premis d.o.o.), Petra Mravičić (Tip–Extreme), Olivia Prodan Ravlić (Udruga Sunce), Ante Matić (Vlasnik restorana Point i predsjednik ceha za ugostiteljstvo i turizam pri Udruženju obrtnika Makarske rivijere).

Panel rasprava održat će se u utorak 9. svibnja, 2023. godine, u konferencijskoj dvorani Apfel arene s početkom u 10 sati, a moderator je Petar Kelvišer, voditelj projektne aktivnosti uspostave sudioničkog upravljanja i međusektorske suradnje.
MD/foto Apfel Arena

- Oglas -