Nedjelja, 16 lipnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKŽivotPROGRAM DOGAĐANJA Evo što idućih dana donosi makarski WTA City

PROGRAM DOGAĐANJA Evo što idućih dana donosi makarski WTA City

Izvlačenjem parova prvog kola jučer su započela događanja oko ovogodišnjeg, drugog po redu WTA Makarska Open turnira, koji uz događanja na tenis terenima donosi i bogat popratni program u organizaciji Turističke zajednice i Grada Makarske.

Niz zabavnih događanja pod nazivnikom WTA City potrajat će sve do završetka turnira, a započinje sutra (srijeda koncertom Vox Box banda ispred caffe bara Bety.

U četvrtak, na najpoznatijoj pozornice našeg Grada, Kačićevom trgu, održava se veliki koncert Klape Cambi koji će kao i uvijek do sada priuštii večer dalmatinske pjesme uz hitove Olivera, Gibonnija, Coce i drugih.

U petak WTA City donosi događanja na dvije lokacije i to u Pivnici Pivac i Hops beer and food factory. Pivnica Pivac već drugu godinu godinu zaredom održava festival Vinly i Pivo, a koji se ove godine održava u sklopu programa WTA City-a.

Festival se otvara od 12:00 sati sajmom gramofonskih ploča, a tijekom trajanja sajma za atmosferu će se pobrinuti lokalni DJ-evi koji će iz svojih kolekcija probrati svoje omiljene ploče i zaboravljene hitove, dok ćemo u večernjim satima imati priliku zaplesati uz hitove po odabiru predstavnika Hrvatske Funk Delegacije, legendarnog kolektiva okupljenog oko neumorne želje za istraživanjem i prikupljanjem svjetskih i regionalnih funk i disco ploča.

Svega par metara dalje, u HOPS beer and food factory očekuje nas ništa lošiji program i to odličan groove i cjelovečernji plesnjak uz grupu Planet Groove koji svojim veselim i pozitivnim nastupom uvijek ugodno iznenade svoju publiku.

U subotu je na redu drugi dan Vinyl i pivo festivala na čijoj će pozornici nastupiti jedni od najpoznatijih imena glazbene scene u našoj regiji i to splitski elektro punk trio Rolo koji je zadužen za zagrijavanje publike, a za nastavak odlične atmosfere pobrinuti će se popularni hip-hop duo Who See, na veselje mnogobrojnih obožavatelja.

Na posljednji dan Makarska Opena, u Hops beer and food factory održat će se Makarska Open After Party, gdje će uz ritmove jednog od najangažiranijih splitskih DJ-eva – Matthew Bee, imati priliku zabaviti i uživati svi posjetitelji Makarske, a i samog WTA turnira.

Cijeli program WTA City donosimo u nastavku:

WTA CITY PROGRAM

07.06. Srijeda

Koncert: VOXBOX, 21:00 sati Lokacija: Caffe bar Bety

08.06. Četvrtak

Koncert: KLAPA CAMBI, 21:00 sati Lokacija: Kačićev trg

09.06. Petak

Vinil&Pivo Fest //

12:00 sati – sajam gramofonskih ploča uz nastup lokalnih djeva

20:00 sati – Hrvatska Funk Delegacija

Lokacija: Mala Obala – pored Pivnice Pivac

Koncert: Planet Groove, 21:00 sati Lokacija: HOPS – beer and food factory

10.06. Subota

Vinil&Pivo Fest

Koncert: RØLØ, WHO SEE, 20:00 sati Lokacija: Mala Obala pored Pivnice Pivac

11.06. Nedjelja

Makarska Open After Party 21:00 sati / DJ MATTHEW BEE Lokacija: HOPS – beer and food factory

- Oglas -