Ponedjeljak, 11 prosinca, 2023
NaslovnicaMOZAIKDogađanjaTravanj na Dječjem odjelu Gradske knjižnice Makarska: 'Dvor ispred dvorane Arte pretvaramo...

Travanj na Dječjem odjelu Gradske knjižnice Makarska: ‘Dvor ispred dvorane Arte pretvaramo u poligon za društvene igre’

Iz Gradske knjižnice Makarska predstavljaju mjesečni program Dječjeg odjela knjižnice, koji i u travnju donosi mnogo toga za najmlađe.

Kako najavljuju, prvo događanje za djecu je  u ponedjeljak 11. travnja, i to Međunarodni dan društvenih igara. – Pozivamo svu zainteresiranu djecu da nam se pridruže u igranju neke od brojnih igara kao što su: Čovječe ne ljuti se, Pictionary, Memory, Šah, Monopoly, Jenga i mnoge druge. Ako imate svoju omiljenu društvenu igru, slobodno je ponesite. Oni koji nisu skloni društvenim igrama mogu doći slagati puzzle.  Dvor ispred knjižnice pretvaramo u poligon za društvene igre. Čekamo vas 11. travnja (ponedjeljak) od 16 sati – poručuju iz Gradske knjižnice.

Za uskrsne radionice 14. i 15. travnja potrebna je prethodna prijava na mail: gradska.knjiznica@makarska.hr ili na broj 612-042 jer je broj djece ograničen.
Riječ je o istoj radionici koja će se ponoviti dva puta.

Za promociju fantastičnih slikovnica Martine Markov prijava nije potrebna, biti ćemo u dvoru ispred zgrade knjižnice. Dođite i vidite kako se galeb Marko snašao na Biokovu – poručuju iz GKM.

MD/foto MD

- Oglas -