Petak, 14 lipnja, 2024

Pravila privatnosti

Upotrebljavamo neosjetljive podatke poput kolačića ili identifikatora uređaja u svrhe kao što su prikazivanje prilagođenih oglasa, mjerenje prometa i odabira naših posjetitelja te prilagođavanje sadržaja vama. Klikom na akcijski gumb “Prihvati i zatvori” pristajete na ove postupke kako bi zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno Vama.

Koje osobne podatke prikupljamo?

Prilikom posjeta našim stranicama, naš internetski server automatski prikuplja informacije o IP adresi vašeg računala, vrsti internetskog pretraživača, nazivu domene, vremenu pristupa, internetskoj adresi s koje dolazite, te informacije o našim internetskim stranicama koje ste posjetili, kao i o vašim radnjama na našim internetskim stranicama. Neki se podaci (ali ne osobni) spremaju i u kolačiće (cookies) unutar Vašeg internetskog preglednika.

Kolačić (Cookie)

Tekstna datoteka koju prilikom prvog posjeta našoj internetskoj stranici vaš internetski pretraživač pohranjuje na vaše računalo, i na taj način omogućuje brže učitavanje već posjećenih stranica. Kolačić ne sadržava osobne informacije, ali nama pomaže pružiti vam osobnije iskustvo pregledavanja naših internetskih stranica.

Jedna od glavnih prednosti kolačića je ušteda vremena i lakši pregled stranica, jer kolačić govori internetskom pretraživaču da ste se vratili na stranicu koja je prethodno učitana. Statističke informacije o posjećenosti određenih informacija kreiraju se s pomoću kolačića, pa su zato važni za prepoznavanje želja korisnika, a sukladno njima, za određivanje smjera razvoja kako naše ponude, tako i smjera razvoja internetske stranice.

Kolačić koristimo i za Google Analytics, alat tvrtke Google namijenjen za analizu internetskih stranica, te u marketinške svrhe.

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju. Budite slobodni kontaktirati nas.