Nedjelja, 10 prosinca, 2023
NaslovnicaMAKARSKAPolicajac Branimir Turić dobitnik posebnog priznanja za sigurnost lokalne zajednice i angažman...

Policajac Branimir Turić dobitnik posebnog priznanja za sigurnost lokalne zajednice i angažman u turističkoj sezoni

U povodu obilježavanja Dana policije i blagdana sv. Mihovila danas je u gradskoj vijećnici posebno priznanje za svoj rad dobio policijski službenik temeljne policije Branimir Turić kojeg je Policijska postaja Makarska ove godine predložila za pohvalu.

Kako stoji u obrazloženju, Turić se posebno istaknuo u sankcioniranju vozača koji upravljaju vozilima pod utjecajem alkohola ili droga i u uličnoj redukciji droge. Također se istaknuo u očuvanju javnog reda i mira u zonama ugostiteljskih objekata, a sve poradi prepoznavanja grada Makarske kao sigurne turističke destinacije. Posebno priznanje Grada Makarske uručio mu je gradonačelnik Zoran Paunović.

-Suradnja između Grada i Policije je odlična na svim razinama, a što se osobito vidi kroz Vijeće za prevenciju jer sigurnost destinacije je, kao što svi znamo, vrlo bitna. Izuzetno mi je drago što na valu te dobre suradnje danas možemo čestitati i Branimiru Turiću koji je ovogodišnji dobitnik priznanja za sigurnost lokalne zajednice i angažman u turističkoj sezoni, istaknuo je Paunović.

-Grad Makarska prepoznaje rad Policijske postaje a mi smo ove godine predložili Branimira Turića koji se istaknuo svojim radom, upornošću, samoinicijativnošću i kreativnošću i ja mu želim čestitati i poželjeti sve najbolje. Želim zahvaliti i Gradu Makarskoj na ovoj svečanosti uz želju da nam turistička sezona, koja još traje, do krajA bude uspješna, kazao je Stipe Žigo, pomoćnik načelnika PP Makarska.

Na priznanju se zahvalio Branimir Turić istaknuvši kako mu je drago da je njegov angažman prepoznat i da će mu biti velika motivacija u budućem radu.
Izvor: Grad Makarska

- Oglas -