Četvrtak, 29 veljače, 2024
NaslovnicaRIVIJERAPodgoraBIT ĆE VESELO Podgorske maškare u petak na Trgu don Mihovila Pavlinovića,...

BIT ĆE VESELO Podgorske maškare u petak na Trgu don Mihovila Pavlinovića, evo programa:

Iz Turističke zajednice Podgora pozivaju na Podgorske maškare, koje se održavaju u petak 9.veljače.

Dok su Male maškare na programu u jutarnjim satima, navečer će se Velike maškare zabavljati uz Aurora Disco Night i glazbu 70-ih a domaćin programa, koji se održava u kućici na Trgu don Mihovila Pavlinovića, je KUD Milan Kurtić Podgora.

– Male maškare je događaj namijenjen svim mališanima i onima koji se tako osjećaju! Povorka Dječjeg vrtića Morski konjić & OŠ don Mihovila Pavlinovića kreće u 9:15h te će se svi zajedno prošetati ulicama uz veselu glazbu i šarene maske.

Nakon toga, u 10:00h, u kućici će se održati predstavljanje svih razreda i grupa, a stručni žiri će nagraditi najbolju grupnu i pojedinačnu masku uz nagrade.

Učenike OŠ don Mihovila Pavlinovića ove godine očekuje još jedna dodatna, vrlo vrijedna i korisna nagrada a to je “Joker Ne Pitaj Me” koji ih oslobađa ispitivanja na bilo koji odabrani dan.

Za dodatnu zabavu, pobrinut će se Svijet čarolije s njihovim karnevalskim programom koji započinje u 11:00h.Prepustite se čarima njihovih izvedbi i uživajte u veselju maškara – najavljuju iz TZ Podgora, uz napomenu da u slučaju ružnog vremena OŠ Don Mihovila Pavlinovića svoj program održava u školi.

Velike maškare i večernji program vodit će KUD Milan Kurtić Podgora, gdje vas u kućici očekuje Aurora Disco Night – pravi povratak u prošlost i 70te!

Da li ćete izvući odjeću iz naftalina i zaplesati u ritmu glazbe 70tih ili prepustiti mašti na volju i odabrati svoju originalnu masku, jedno je sigurno, dobra glazba i zabava su zagarantirani – poručuju iz TZ Podgora.
foto: TZ Podgora

- Oglas -