Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaMAKARSKAPočinje Šestanovačko lito: Od predstave Roko i Cicibela do Siniše Vuce

Počinje Šestanovačko lito: Od predstave Roko i Cicibela do Siniše Vuce

Pred nama je 8. po redu “Šestanovačko lito” u kojem nas očekuju uzbudljiva, zanimljiva i čarobna događanja pod zvjezdanim nebom školskog dvorišta OŠ fra Karlo Balić u Šestanovcu, poručuju iz TZ Šestanovac.
– Lito počinje ovoga petka (30.06.) predstavom “Roko i Cicibela” u izvođenju kazališne družine “Ritam igre” iz Splita s početkom u 21:00 sat. Kako bi iluziju učinili zbiljom 07.07. dovodimo “Casper magic show”, a 21.07. ćemo svima dokazati da je ljubav itekako na selu predstavom ” Kronike seoske ljubavi” koje izvode kazališni glumci Sreten Mokrović i Gordana Gadžić iz Teatra Rugantino. Kako bi lito učinili što uzbudljivim 21.07. u organizaciji si s udrugom Dišpet otvaramo 10. Malonogometni turnir Šestanovac čiji nagradni fond iznosi preko 4.500 €. Prijave na turnir su u tijeku i traju do 18.07. Najmlađi će 04.08. ući u Svijet Čarolije, a 05.08. povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti nastupit će Mušac Band.
Šlag na kraju ovogodišnjeg lita je svakako finale malonogometnog turnira i koncert Siniše Vuce koji će se održati 13.08. na školskom igralištu.
Tko kaže da lito u Dalmatinskoj zagori nije vruće i uzbudljivo, vidimo se u Šestanovcu.
M.D./foto
- Oglas -