Ponedjeljak, 11 prosinca, 2023
NaslovnicaSPORTPlivanje: Galeb uspješan na Višnjiku

Plivanje: Galeb uspješan na Višnjiku

Plivači makarskog Galeba ponovno su ostvarili veliki uspjeh. Krajem prošlog tjedna zadarski Višnjik okupio je 5oo plivača i plivačica iz Hrvatske i BIH, a dobar rezultat polučio je i naš Galeb.

Makarski klub osvojio je čak četiri medalje, a za sve njih zaslužna je Mia Mucić. Najveća klupska uzdanica pokorila je konkurenciju na 100 mješovito doplivavši do zlatnog odličja. Na 100 metara leđno (spomenimo i da je to disciplina u kojoj je Galeb ostvario čak tri top deset plasmana) i 100 metara prsno utrku je završila na drugom mjestu, dok je na 50 metara prsno osvojila brončanu medalju.

Uz Miu Mucić, najbliže medalji bila je Petra Andrić, koja je u disciplini 200 m slobodno doplivala do četvrtog mjesta. Osim u individualnim disciplinama, Galebovci su se ovaj put okušali i u štafetama. Mlađi kadeti nastupili su na 4×50 slobodno i 4×50 mješovito, osvojivši 9. i 10. mjesto.

S obzirom da je riječ o iznimno jakom natjecanju na kojem su sudjelovali svi najbolji klubovi iz Hrvatske i BIH, plivači Galeba definitivno mogu biti zadovoljni ostvarenim rezultatima.

Foto: PK Galeb

PK Galeb su predstavljali: Mia Mucić, Doris Lucijetić, Petra Andrić, Sara Kuzmanić, Niko Gaće, Petra Mila Panžić, Diana Visković, Adrian Roso, Zita Žanetić i Luka Karačić.

Čestitke Galebu na još jednom odličnom rezultatu.
D.Srzić/ foto: PK Galeb

- Oglas -