Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKŽivotPLAYLISTA: REZERVE Čekamo jesen sa Srcem na rukavu

PLAYLISTA: REZERVE Čekamo jesen sa Srcem na rukavu

Nakon što je priča oko prvog albuma Ravno u zamku zaključena i više nego uspješno, makarski rockeri Rezerve počinju ispisivati nove stranice svoje glazbene priče.

Ukupno šest oficijelnih singlova, novinarska nagrada Rock&Off za najbolje nove izvođače u Hrvatskoj, kao i niz uspješnih koncertnih nastupa u proteklih su godinu dana makarsku petorku smjestili među domaće bendove od kojih se s pravom očekuje mnogo.  Ljetnu sezonu su, po svemu sudeći, odlučili iskoristiti najbolje što mogu – zatvorivši se u svoj studio u Tučepima gdje polako sklapaju nove pjesme od kojih će jedna početkom jeseni ugledati svjetlo dana kao prvi singl s njihovog novog materijala. Više nam je otkrio frontmen  Šime Lalić.

– Rezerve upravo rade na svom drugom albumu i na naše zajedničko zadovoljstvo, gotovo je već skoro pola materijala. Tu je pet novih pjesama, jedna je već potpuno gotova i za nju je snimljen spot. U pitanju je pjesma ‘Srce na rukavu’, za koju je video snimljen u Zagrebu, a koja će u našem samostalnom izdanju biti objavljena u mjesecu  listopadu. Ove ostale se dorađuju i u procesu su snimanja, vjerujem da smo stilski pronašli pravi put za nastavak ove naše priče, a vjerujem da će to prepoznati i publika – govori Lalić. Ukoliko želite uživo čuti Rezerve, kroz ljeto će biti nekoliko prilika. Prva slijedi kroz desetak dana, točnije 27.lipnja u Pločama gdje nastupaju s Bajagom, potom početkom kolovoza odlaze na veliki festival Feragosto Jam , a potom ih do kraja kolovoza i početka rujna čekaju nastupi na Danima piva u Karlovcu te na Beer festu u Zadru.  A u prvom izdanju naše ‘Playliste’, koju započinjemo upravo s Rezervama, imate priliku pogledati sve dosadašnje spotove odlične makarske grupe i ako već niste, pobliže se upoznati s njihovim radom.

O.Franić / fotografije Mare Milin

PLAYLISTA: REZERVE


- Oglas -