Petak, 19 travnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKŽivotPerilice rublja petaša iz "oca Petra Perice", pobjednička maska školskih maškara, oduševila...

Perilice rublja petaša iz “oca Petra Perice”, pobjednička maska školskih maškara, oduševila poznati brend bijele tehnike

Peti c razred Osnovne škole oca Petra Perice na školskim je maškarama odnio prvo mjesto za svoju masku – perilice rublja.

Izvrsna maska pobrala je simpatije kolega i nastavnika, ali njihov trud nije bio zapažen samo u školi. I dok su školarci gotovo zaboravili na karneval, pripremajući se za proljetne praznike, stigla im je, posve nenadano, još jedna nagrada.

Poznati brend bijele tehnike čije su ime ispisali na veš mašine odlučio im se odužiti poklonima koje su im danas, u školskoj učionici, uručili predstavnici ove kuće.

– Na školskim smo maškarama odlučili maskirati se u veš mašine, sve smo dokumentirali i pobijedili smo. Imali smo čak i pjesmu koju su djeca odrepala, a oduševljena realizacijom ideje, jedna je mama objavila našu fotografiju na Facebooku.

Ljudi iz tog brenda su nas uočili, svidjelo im se i danas su djeci uručili poklone. Djeca su bila oduševljena jer je na majicama i ruksacima tiskan sadržaj iz pjesme i bilo nam je svima baš jako drago.

Ovo je primjer jedne lijepe suradnje škole, učenika i roditelja. Najveća vrijednost ove nagrade nije u materijalnom nego baš u prepoznavanju truda i zajedničkom radovanju svih nas zbog toga, rekla nam je razrednica Sonja Raffanelli.

Ivona Ćirak /foto privatni album

- Oglas -