Nedjelja, 16 lipnja, 2024
NaslovnicaMAKARSKAPARK PRIRODE BIOKOVO Radionica izrade i popravka odjeće idući četvrtak

PARK PRIRODE BIOKOVO Radionica izrade i popravka odjeće idući četvrtak

Povodom Dana planeta Zemlje, u četvrtak, 27. travnja, Javna ustanova „Park prirode Biokovo“ u Prezentacijskom centru „Adrion – srce planine“ za djecu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta i roditelje organizira radionicu “Nova MODA – to smo MI”.

 

Voditeljica Ivana Bušelić – Žanetić, ing. odjevne tehnologije – smjer dizajn, projektiranje i konstrukcija odjeće, pokazati će vam kako ponovno koristiti, popraviti i reciklirati svoju odjeću, kako nekom komadu odjeće dati novi sjaj, kako slijediti održivu modu, pomažući sebi samima i našem planetu.

 

Polaznici će od ostataka tkanine i stare odjeće izrađivati prigodne torbice i modne ukrase, a zainteresirani se mogu prijaviti na 099 214 01 75 ili na e-mail ivana.gabric@pp-biokovo.hr najkasnije do 25. travnja 2023. godine u 15 sati.

Sudjelovanje na radionici koja počinje u 17 sati je besplatno, a pribor za radionicu je osiguran, kao i osvježenje za vrijeme radionice.

– Pridružite nam se i provedite kreativno poslijepodne sa svojom djecom u igri i zabavi te savladajte vještinu šivanja.

Investirajmo u naš okoliš – to je već drugu godinu za redom tema obilježavanja Dana planete Zemlje.

Djelujmo zajedno na podizanju kolektivne svijesti o štetama na okoliš proizašlim iz modne industrije, poručuju iz Parka prirode Biokovo.

M.D./foto PP Biokovo

- Oglas -