Ponedjeljak, 4 ožujka, 2024
NaslovnicaMAKARSKAOTVORENI GRAD Za odvjetničke usluge Paunović do sada isplatio preko 86 tisuća...

OTVORENI GRAD Za odvjetničke usluge Paunović do sada isplatio preko 86 tisuća eura, najviše Odvjetničkom društvu Mihočević&Bajs

Za odvjetničke usluge aktualna je gradska vlast do sada, barem po onome što smo uspjeli pronaći na platformi Otvoreni grad, potrošila 86.115,19 eura što bi u kunama iznosilo preko 648 tisuća kuna. Najviše je isplaćeno Odvjetničkom društvu Mihočević&Bajs, i to 32.463,06 eura, dok je druga najveća cifra otišla na ime Vedrana Ramadanovića, Makaranina koji živi i radi u Zagrebu, inače i školskog kolege gradonačelnika Zorana Paunovića. Naime, Ramadanoviću je isplaćeno ukupno 31.072,67 eura za ukupno 4 računa.

Odvjetnički ured Španović svoje je usluge naplatio 14.782,00 eura, a Odvjetnički ured Boris Ivančić jedini je naveo vrstu usluge – ustroj gradske uprave i prijelaz pogona. Taj je posao naplatio 7.797,46 eura.

Uzmemo li nekih 18 mjeseci za obračun, dođemo do skoro 5000 eura mjesečno plaćanja za “outsourcane” odvjetničke usluge.

O kakvim se odvjetničkim uslugama radi i za što su naručene od strane drugih odvjetničkih društava, nije moguće zaključiti iz platforme Otvoreni grad.

Svakako je zanimljivo da se ne vidi angažman makarskih odvjetnika od strane gradske uprave, a na području grada prijavljeno ih je oko 25.

M.D./foto M.D.

- Oglas -