Ponedjeljak, 4 ožujka, 2024
NaslovnicaVIJESTIDalmacijaOTVORENI 25. "GLUMCI U ZAGVOZDU": I gradonačelnik Paunović uživao u predstavi Jel...

OTVORENI 25. “GLUMCI U ZAGVOZDU”: I gradonačelnik Paunović uživao u predstavi Jel tako, Zorane

Već punih četvrt stoljeća mali veliki festival Glumci u Zagvozdu u ljetnim mjesecima pretvara ovo malo mjesto u Zabiokovlju u jedan od centara kulture i kazališta u Dalmaciji, a da će jednako kvalitetno biti i ove godine, pokazalo je i sinoćnje svečano otvaranje na prepunom Trgu glumaca u Zagvozdu.

Prva događanja u ovoj sezoni pripala su kazalištu Moruzgva i kazalištu Marina Držića Dubrovnik koji su izveli predstavu Jel tako, Zorane, dok je u sklopu prvog dana programa otvorena i izložba fotografija Suzane Ajhner Starčević naziva ‘Zagvozd…tragom srca’.

Kao i svake godine, nakon službenog dijela programa uslijedilo je druženje u izvrsnoj atmosferi i do kasnih sati.

Zgodan detalj je da je među brojnim posjetiteljima na predstavi bio i makarski gradonačelnik Zoran Paunović, očito mu se i svidjelo pa tekst, u dobrom duhu, možemo zaključiti malom šalom u stilu “odlična predstava, jel’ tako Zorane”.

– Bilo mi je zadovoljstvo nasmijati se uz predstavu … koja je sinoć otvorila 25. Kazališne susrete Glumci u Zagvozdu. Čestitke organizatorima i svima uključenima u ovu hvalevrijednu manifestaciju koja već 25 godina u Zabiokovlje dovodi vrhunske predstave, koncerte i izložbe – prokomentirao je Paunović na društvenim mrežama.

MD/foto MD

- Oglas -