Četvrtak, 29 veljače, 2024
NaslovnicaMOZAIKGlamOTVOREN SALON 'LOLA NAILS & BEAUTY' Tea Volarević: 'Kopiranje je loše u...

OTVOREN SALON ‘LOLA NAILS & BEAUTY’ Tea Volarević: ‘Kopiranje je loše u bilo kojoj kombinaciji’

U ulici Franjevački put 23 u Makarskoj nedavno je otvoren kozmetički salon ‘Lola nails&beauty’. Njegova vlasnica Tea Volarević ‘ugostila’ je našu ekipu, otkrivši nam što sve salon ima u ponudi i zbog čega je baš on drugačiji od drugih.

– Salon sam nazvala po svojoj kćeri Loli. Ona je uistinu jedno posebno, drugačije stvorenje pa je bilo logično da svoj mali radni raj nazovem upravo po njoj i tako mu dam na posebnosti  – kazuje Tea.

Ona u svom salonu radi sama i to je, kaže, unatoč naporu, zapravo ogromna prednost, budući joj dopušta individualni pristup svakom klijentu kojem se može sto posto posvetiti.

A uz standardnu ponudu kozmetičkih beauty salona, na popisu usluga ovog salona nalazi se i depilacija Lyconhibridnim voskom koju, kaže Tea, na području Makarskog Primorja, nitko drugi nema.

– Godinama sam tražila nešto što će stvarno uspjeti iščupati dlaku iz korijena i mogu reći kako sam to napokon i pronašla. Tajna Lycon hibridnog voska jest u tome što on ne ide direktno na kožu već između ide ulje koje u potpunosti štiti od alergijskih reakcija. Učinak je uistinu nevjerojatan – kazuje Tea.

U njenom salonu dame mogu iskoristiti i tretman japanske manikure.

– Riječ je o tretmanu za sve one žene koje ne žele imati lakirane i gelirane nokte, ali žele imati lijepe i njegovane nokte i ruke – objašnjava mlada poduzetnica, dodajući kako se sa nekoliko tretmana japanske manikure mogu riješiti sve loše posljedice dugogodišnjeg lakiranja noktiju.

Svojim klijenticama Tea Volarević nudi, naravno, i usluge šminkanja no ako se naručite za termin, zaboravite na nošenje slike neke slavne osobe čiju šminku želite iskopirati.

– Smatram da u svemu trebaš imat sebe, pa tako i u šminkanju. Od svake cure nastojim izvući najbolje iz njenog lica i prilagoditi cijeli make up njenom karakteru. Kopiranje je loše u svakoj kombinaciji – rezolutna je Tea, koja je završila Master class kod slavnog Marija Dedivanovića.

Čak ni slobodno vrijeme ove mlade Makarke nije tipično za njenu profesiju. Naime, Teu možete vidjeti i u ulozi pjevačice u vokalnoj skupini FA Tempet. U nastupima, kaže Tea, uživa i žao joj je što ponekad neko putovanje s ostalim članicama ne može uklopiti u svoj radni raspored.

Maturantice koje čitaju ovaj tekst te su možda poželjele svoj make up za veliku noć osigurati upravo u salonu “Lola” morat ćemo razočarati – slobodnih termina više nema.

Zapravo ima jedan, ali on čeka nekog posebnog.

– Ostavila sam jedan termin za neku djevojku koja si ne može priuštiti profesionalno šminkanje a željela bi – otkrila nam je za kraj Tea Volarević.

M.D./AOB  foto D. Antonini

- Oglas -