Četvrtak, 30 svibnja, 2024
NaslovnicaMAKARSKAOPET GRAFITI Zgrada Grada išarana porukama podrške Paunoviću, HDZ oštro osudio ovaj...

OPET GRAFITI Zgrada Grada išarana porukama podrške Paunoviću, HDZ oštro osudio ovaj čin

Još uvijek nepoznati autor uvredljivih grafita na zgradi Grada ponovo je ‘napao’ fasadu zgrade gotovo četiri mjeseca nakon prvog incidenta, ali čini se da je ovaj put ‘promijenio ploču’.

Naime, jutros oko 4 sata ujutro na pročelju je ponovo uočen nepogrešivo prepoznatljivi rukopis crvenim sprejem, no ovaj put su umjesto uvreda osvanule poruke podrške aktualnoj vlasti, od kojih je najvidljivija “Možeš kako hoćeš, može dokle hoćeš”.

Iz makarskog HDZ-a odmah su osudili ovaj čin te javno pitali gradonačelnika stoji li još njegova ponuda iz prosinca, o zajedničkoj akciji brisanja grafita.

– Nadamo se da ovaj put sramotne poruke neće stajati tjednima kao što je to bilo slučaj prošlog Božića. Ovo je očito djelo mentalno nestabilne osobe. S obzirom da je danas vikend i nema se koga angažirati, mi ćemo ovaj put predložiti zajedničku akciju uklanjanja za danas u 16 sati – doznajemo iz makarskog HDZ-a.

Upit o ovom neobičnom događaju poslali smo i na adresu nadležnih organa, a njihov odgovor prenosimo u cjelosti: Aprilililili.
MD/ foto MD

- Oglas -