Četvrtak, 22 veljače, 2024
NaslovnicaMOZAIKŽivotOd siječnja do travnja: Be Skilled Akademija uspješne prodaje u Apfel Areni

Od siječnja do travnja: Be Skilled Akademija uspješne prodaje u Apfel Areni

Glorija Matić, vlasnica BE SKILLED obrta, tijekom siječnja, veljače i ožujka organizira BE SKILLED Akademiju Uspješne Prodaje u Makarskoj (novoj Apfel Areni), a koja je namijenjena svim poduzetnicima s područja Dalmacije, a koji posluju najmanje 1 godinu.

BE SKILLED Akademija Uspješne Prodaje je zamišljena tako da se svaki mjesec održava 1 besplatno predavanje s određenom temom i 1 edukacija (koja se plaća) s istom temom – tjedan dana nakon predavanja. Poanta predavanja je da poduzetnici mogu doći i poslušati određenu temu, naučiti nešto i vidjeti je li to tema koja bi njima pomogla podignuti poslovanje na sljedeću razinu i onda donose odluku o ulaganju u edukaciju.

Akademija započinje 17.01.2024. godine u 16:00 besplatnim predavanjem za poduzetnike na temu “Kako se kvalitetno predstaviti svojim kupcima”. Iza (svakog) predavanja je organizirano i networking za poduzetnike.

Na prvom besplatnom predavanju “Kako se kvalitetno predstaviti svojim kupcima” biti će riječi o tome koja je razlika između lošeg i kvalitetnog predstavljanja svojim kupcima, kako se može povećati prodaja kad se poduzetnici kvalitetno predstave, koje su to greške koje poduzetnici rade kad se predstavljaju, kako se možete predstaviti nekome iako niste trenutno u istoj prostoriji, itd.

Tjedan dana nakon predavanja organizira se i cjelodnevna edukacija na istu temu, a na koju se može prijaviti maksimalno 10 sudionika poduzetnika koji će onda imati priliku još intenzivnije, dublje i individualnije odraditi na svom biznisu.

Tijekom veljače će se provoditi isto 1 besplatno predavanje i 1 cjelodnevna edukacija na temu “Kako prigovor pretvoriti u uspješnu prodaju”, a u ožujku će tema biti “Kako povećati prihode kroz digitalne ekrane” – isto 1 predavanje i 1 cjelodnevna edukacija.

“Ciljevi ove akademije i ovih predavanja/edukacija, su mi: da poklonim našim kolegama poduzetnicima iz Dalmacije jednu kvalitetnu akademiju /predavanje/ edukaciju za koju ne moraju ići u Zagreb, jer nije u Zagrebu sve, imamo mi predivnih i jakih poduzetnika i u Dalmaciji, jer želim podijeliti svoje bogato poduzetničko iskustvo prezentiranja i prodaje svojim kolegama poduzetnicima iz Dalmacije kako bi i oni mogli podignuti svoj biznis na jednu novu razinu, kako bi povećali svoje prihode i poboljšali našu cijelu ekonomiju.

Poduzetnici su pokretači društva, oni su ti koji zapošljavaju ljude, koji pune proračun, i koji riješavaju tuđe probleme svojim proizvodima i uslugama. Samo jaki poduzetnik (poduzetnik koji ostvaruje prodaju) je koristan za društvo u cijelosti. Znam da imamo puno kvalitetnih poduzetnika u Dalmaciji i ovo je za njih, da poboljšaju svoju konkurentnost na tržištu i poboljšaju svoje poslovanje, jer kad je dobro njima, onda je dobro svima.” Rekla nam je Matić o svojim razlozima zašto je pokrenula ovu akademiju.

“U Makarskoj imamo predivnu Apfel Arenu koja osim svog sportskog dijela ima i cijeli kongresni dio s novim dvoranama. Željela sam ovu akademiju organizirati kod njih jer su napravili nešto brutalno dobro za samu lokalnu zajednicu te mi je želja da je i drugi poduzetnici otkriju i možda i sami dobiju nove ideje što bi mogli organizirati u Apfel Areni.” izjavila je Matić.

“U ovoj BE SKILLED Akademiji Uspješne Prodaje naglasak je stavljen na prodaju (i prezentaciju), a ima ponešto za svakoga – od besplatnog predavanja kako bi se svaki poduzetnik mogao upoznati s određenom temom te onda odlučiti da je to prava tema za njegov/njezin biznis u tom trenutku te uložiti u svoj biznis. Svaku edukaciju nastojim maksimalno individualizirati jer mi je poanta (svih) edukacija da polaznici budu na istoj razini, iako imaju totalno drugačije iskustvo i prethodno znanje. Naravno, predviđeno je i dosta networkinga kako bi se poduzetnici međusobno upoznali i podružili.” poručila je Matić.

Prijave za prvo predavanje, kao i sve upite, možete izvršiti putem e-maila na adresu info@beskilled.eu te putem društvenih mreža (Facebook, Instagram i LlinkedIn).

- Oglas -