Utorak, 5 prosinca, 2023
NaslovnicaAKTUALNOOČEKIVANO Megamedia 'prepravila' policijsko izvješće: evo što je stvarno o napadu na...

OČEKIVANO Megamedia ‘prepravila’ policijsko izvješće: evo što je stvarno o napadu na novinara zabilježila PU Splitsko-dalmatinska

Portal Megamedia danas je popodne svjesno iskrivio policijsko izvješće o incidentu u Makarskoj,u kojem je napadnut urednik Makarske danas.

Zloglasni fake news portal Vedrana Vidučića tako je utvrdio da novinar Makarska danas zapravo uopće nije nokautiran potkrijepivši to ovim tekstom, odnosno prepravljenim informacijama iz službenog policijskog izvješća. Pročitajte:

“Međutim, iz PU Splitsko-dalmatinske demantiraju Ozrena Franića. Prema službenom policijskom izvješću, došlo je do verbalnog sukoba između Ozrena Franića i jednog 60-godišnjaka te je naknadno došlo i do međusobnog naguravanja. – Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv obojice je podnijet Optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz čl. 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, javljaju iz policije.”- piše Megamedia.

Evo što je zapravo zabilježila policija:

– Poštovani, u odnosu na Vaš upit obavještavamo Vas da su policijski službenici Policijske postaje Makarska proveli kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjakom i 44-godišnjakom. Naime sumnjiče se da su se jučer poslijepodne, u Makarskoj na ulici, sukobili nakon što je 60-godišnjak verbalno napao 44-godišnjaka a potom i fizički na što je uzvratio napadnuti pri čemu je došlo do naguravanja. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv obojice je podnijet Optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz čl. 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Vidite razliku?Jednostavno je Megamedia izbrisala dio izvješća koji im se nije sviđao. Pa nije bilo napada na novinara, samo verbalno.

Potpisnik ovih redaka se ne srami priznati da ne zna što ga je snašlo u trenutku kada ga je Neno Mozara udario, a čini se da je Vedranu Vidučiću, kao i FB stranici Dnevna doza makarskog nereda naprosto žao što je novinar došao k sebi prije nego li se napadač nadao.

MD/ foto : screenshot

- Oglas -