Četvrtak, 22 veljače, 2024
NaslovnicaMAKARSKAObjavili fotografije nelegalnog apartmana s porukom: Ne brinite, sva zarada ide direktno...

Objavili fotografije nelegalnog apartmana s porukom: Ne brinite, sva zarada ide direktno u naš džep

Neobični oglas privatnog smještaja kruži proteklih dana društvenim mrežama, a provokativni tekst izazvao je brojne komentare i nagađanja oko pozadine oglasa. Naime, apartman izgrađen u garaži “promoviran” je na FB stranici Ruđera Boškovića 10 koja je osnovana prošle godine, i iza koje očito stoje nezadovoljni sustanari, nezadovoljni činjenicom da im zgrada još uvijek nema uporabnu dozvolu. Već tad su se osvrnuli na nelegalnu gradnju u sklopu zgrade.

Prošlog tjedna stavili su novu objavu, ali ovog puta su platili i oglašavanje. Naime, oglašen je smještaj pod nazivom apartman Makarska. Evo i teksta čiji je cilj očito bio skrenuti pažnju na problem i pritom dobiti što širu publiku.

– Iznajmljuje se vrlo povoljno friško nelegalno izgrađen apartman u centru Makarske. Udaljen je 80 metara od centralne makarske plaže. Cijena najma je više nego povoljna jer nema PDV-, nema kategorizacije, nema turističke pristojbe. Sva zarada ide direktno nelegalnim investitorima. Ne brinite, vaši novci idu direktno u naš džep, stoji u objavi.

M.D./foto FB

- Oglas -