Subota, 18 svibnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKŽivotUz druženje roditelja i djece održan Projektni dan u vrtiću Ciciban

Uz druženje roditelja i djece održan Projektni dan u vrtiću Ciciban

Za Dan obitelji u vrtiću Ciciban upriličeno je druženje roditelja i djece skupina Točkice i Smješkići, a ujedno je obilježen Projektni dan- svečanost eko vrtića koji djeluju po metodologiji Udruge lijepa naša.

Djeca su se roditeljima predstavila kratkim nastupom, a uslijedile su tradicijske igre: „Vožnja djece u karioli“, „Skakanje u vreći“ te neizostavno „Povlačenje konopa“.

Roditelji su tijekom godine izrađivali društvene igre od otpada ( pedagoški neoblikovanim i prirodnim materijalima) koje su u vrtićkom dvorištu zaigrali zajedno sa djecom i ponovno se prisjetili kako je to biti dijete.

Na Cicibanskom buvljaku koji se kao aktivnost provlači jednom mjesečno tijekom cijele pedagoške godine, ovaj put su se našli zdravi kolači – od mrkve, jabuke, jagoda te medenjaci, koje su izradila djeca uz malu pomoć odgajatelja, nakon čega su svim sudionicima podijeljene medalje.

– Ovom prilikom odgajatelji se zahvaljuju roditeljima jer su prepoznali dobrobiti ovog događaja za djecu i odazvali se u velikom broju – poručuju iz Cicibana.
MD/foto DV Ciciban

- Oglas -