Ponedjeljak, 15 travnja, 2024
NaslovnicaVIJESTIDalmacijaNovi štandovi na Peškeri? Radić Brkan: Ako zahtjeva i ima, nećemo ih...

Novi štandovi na Peškeri? Radić Brkan: Ako zahtjeva i ima, nećemo ih odobriti!

Na današnjem aktualnom satu postavljeno je pitanje o navodnom postavljanju štandova na predjelu Peškere, a postavio ga je vijećnik NLO-a Petar Kelvišer.

– Zanima me je li istina da zadnjih 15-ak dana primate pojedinačne zahtjeve za zakup štandova na Peškeri i to bez ikakvog javnog poziva i natječaja. Ako jest, o kakvim se zahtjevima radi, koliko ih planirate odobriti i po kojem kriteriju, na kojim će lokacijama biti postavljeni štandovi i zašto u tu svrhu nije raspisan javni poziv i natječaj, pitao je Kelvišer.

Antonia Radić Brkan, zamjenica gradonačelnika, odgovorila je kako se to neće dogoditi.

– Koliko ja znam, to nije istina. Možda pročelnik zna nešto više o tome, ali ukoliko i jesu poslali neke zahtjeve, zahtjevi naravno neće biti odobreni jer na prostoru Peškere neće biti planirano ništa bez natječaja, odgovorila je Radić Brkan.

Do informacije koju je u obliku pitanja iznio vijećnik Kelvišer i sami smo, inače, došli proteklog tjedna, pa smo se s istim pitanjem tad i obratili gradonačelniku Zoranu Paunoviću. Odvratio je kako to nije točno. – To su kafanske priče, nikakvih štandova neće biti, pa nismo očistili Peškeru da bi sad ponovno postavili štandove, demantirao je gradonačelnik.

Ivona Ćirak /foto O.Franić

- Oglas -