Subota, 13 travnja, 2024
NaslovnicaSPORTNOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE KAZNIO NIZ KLUBOVA Jadran Tučepi suspendiran zbog 1.000kn duga

NOGOMETNI SAVEZ ŽUPANIJE KAZNIO NIZ KLUBOVA Jadran Tučepi suspendiran zbog 1.000kn duga

Nogometni Savez Županije splitsko-dalmatinske danas je objavio da su donijeli dosad neviđenu odluku o suspenziji nekoliko desetaka nogometnih i malonogometnih klubova – piše Dalmacija danas.

“Temeljem čl. 139. DP HNS, a zbog neizvršavanja, nepoštivanja i zanemarivanja obveza iz natjecanja, odluka Skupštine i IO NSŽSD-e (novčane kazne, naknade za službene osobe i financijskih obveza prema Savezu), Disciplinski sudac je odlukom od dana 02.02.2020. izrekao suspenziju klubovima” – stoji u odluci Saveza.

Nakon vijesti o suspenziji iz HNK Jadran Tučepi oglasili su se preko Facebook profila, objasnivši da se radi o dugu u iznosu od 1.000 kuna, te će biti podmiren u najkraćem roku.
-Danas je u medijima odjeknula objava o suspenziji klubova od strane NSŽSD. Među suspendiranim klubovima se nalazi i HNK Jadran Tučepi.

Ovim putem obaviještavamo sve članove i simpatizere kluba da je Jadran suspendiran zbog duga prema savezu u iznosu od 1000,00 kn ( kazna disciplinskog suca zbog zapaljenih i ubačenih bengalki na utakmici Jadran – Omladinac odigranoj 07.04.2018. ).

Dug od 1000,00 kn je jedan od najmanjih dugova kojeg imaju suspendirani klubovi te će isti sutra ( utorak ) biti podmiren čime će Jadranu automatski biti ukinuta suspenzija te će moći normalno nastaviti koristiti usluge saveza i odigravati utakmice – objavili su iz tučepskog kluba.
M. D. /foto HNK Jadran Tučepi

- Oglas -