Utorak, 25 lipnja, 2024
NaslovnicaSPORTNogomet: Zmaj u gostima kod Neretve

Nogomet: Zmaj u gostima kod Neretve

Nogometaše Zmaja ovaj tjedna očekuje dvostruki program.Nakon što su prije nekoliko dana s 3:0 porazili biogradski Primorac, igrači Gorana Šušnjare ove subote gostovat će kod Neretve.

Zmajevci su u posljednje tri utakmice osvojili ukupno četiri boda, što je bilo dovoljno za zabilježe manji napredak na ljestvici. Tome je posebno pridonijela ranije spomenuta velika pobjeda nad Primorcem, što je bilo jedno od najvećih iznenađenja 25. kola. Ta pobjeda zasigurno im je dala potrebno samopouzdanje, koje će pokušati još malo pojačati nakon gostovanja u Metkoviću.

I Neretva je pak u prošlom kolu došla do jedne iznimno važne pobjede. Naime, Metkovčani su gostovali kod trećeplasiranog Junaka, koji je tjedan ranije minimalno svladao Zmaja. Sinjani su u tu utakmicu ušli kao izraziti favoriti, ali taj status ipak nisu uspjeli opravdati. Neretva je drugi tjedan u nizu odigrala odličnu utakmicu te se Iza vage vratila s tri velika boda.

Što se tiče ovotjedne utakmice u Metkoviću, teško je reći tko je favorit. I jedni i drugi nalaze se u dobrom ritmu pa je za očekivati jedan pravi borbeni dvoboj. Obje ekipe dat će sve od sebe da dođu do nove pobjede, a tko će u tome i uspjeti saznat ćemo vrlo brzo. Susret Neretve i Zmaja na rasporedu je u subotu, 29.04. u 17:00.
Dora Srzić/foto HRNK Zmaj

- Oglas -