Nedjelja, 14 travnja, 2024
NaslovnicaSPORTNOGOMET Sjajna predstava Uranije protiv Kamena

NOGOMET Sjajna predstava Uranije protiv Kamena

Nogometaši Uranie u 17. kolu ugostili su izravnog konkurenta u borbi za ostanak, Kamen iz Podbablja. Očekivala se tvrda i neizvjesna utakmica, no Baškovođani su odigrali fenomenalno te na kraju došli do uvjerljive pobjede (3:0)

Utakmica u Baškoj Vodi bila je iznimno važna objema ekipama, pa se očekivao jedan zanimljiv susret. Međutim, dogodilo se upravo suprotno.
Urania je već u ranoj fazi utakmici imala 2:0, a strijelci za Baškovođane bili Mario Pejković i Anthony Leban, igrač koji je u Bašku Vodu stigao kao posljednje zimsko pojačanje. Treći, odlučujući pogodak djelo je Domagoja Poljaka, koji je u 78. minuti postavio konačan rezultat.

Subotnjom pobjedom Baškovođani su prekinuli niz od čak pet mjeseci bez slavlja. Posljednju pobjedu prije ove utakmice Urania je ostvarila još prije pet mjeseci, kada je u 5. kolu u Baškoj Vodi poražen biogradski Primorac (4:1).

S tri osvojena boda Baškovođani su došli do ukupno 11 bodova i tako smanjili zaostatak za svojim prošlotjednim rivalima, koji sada iznosi samo dva boda.

Sljedeće kolo igra se ovaj vikend, a Uraniu očekuje gostovanje kod Sloge.
Dorsa Srzić / foto NK Urania

- Oglas -