Petak, 14 lipnja, 2024
NaslovnicaSPORTNOGOMET Remi Uranie, gostujući vratar obranio jedanaesterac

NOGOMET Remi Uranie, gostujući vratar obranio jedanaesterac

Baškovoška Urania u nedjelju je u sklopu 25. kola pred svojim navijačima ugostila Imotski. Bila je to utakmica u kojoj su snage odmjerili dvije ekipe iz donjeg dijela ljestvice, a nakon 90 minuta završilo je bez pobjednika (0:0).

Nakon što je u prošlom kolu neiskorištenim kaznenim udarcem u Prološcu propustila priliku za osvajanje vrijednog boda, Urania je po drugi put u nizu napravila istu stvar. Baškovođani i Imoćani odigrali su tvrdih i neizvjesnih, ali ne osobito sadržajnih 90 minuta, no najveću šansu propustili su domaćini.

Igrači Dalibora Filipovića izborili su kazneni udarac, ali isti je i ovaj put ostao nerealiziran. Gostujući vratar Ante Baćak odlično je pročitao Pejkovićevu namjeru te je sjajnom intervencijom spasio svoj klub i doveo ga do vrijednog boda.

Urania je s ovim remijem došla do 29 osvojenih bodova, no i dalje zauzima 12. mjesto.

Posljednje kolo igra se za tjedan dana, a nogometaše Uranie očekuje gostovanje kod sinjskog Tekstilca. Riječ je o još jednoj ekipi iz donjeg dijela ljestvice te se tako Baškovođanima pruža lijepa prilika da sezonu zaključe pobjedom.
Dora Srzić/ foto NK Urania

NK URANIA – NK IMOTSKI 0:0 (0:0)
STADION: Ante Jurišić – Ako
GLAVNI SUDAC: Željko Modrić (Kaštel Gomilica)
NK URANIA: Bruno Meštrović, Žarko Jerčić, Ivan Gudelj, Josip Rajčić, Santino Jurišić, Krešimir Slugan, Ivan Miličević, Darko Tomaš, Mario Pejković, Filip Ribičić, Jure Radić
KLUPA: Roko Staničić, Vjekoslav Škrabić, Matija Jozipović, Mate Granić
TRENER: Dalibor Filipović
NK IMOTSKI: Filip, Marijan Gudelj, Frane Jerković, Tomislav Miličević, Marko Paradžik, Connor Neil Simpson, Ante Perić, Milan Walter Simpson, Matej Lebo, Marin Češljar
KLUPA: Antonio Kragić, Ante Đuzel, Ante Josip Milardović
TRENER: Ante Kljenak

- Oglas -