Subota, 15 lipnja, 2024
NaslovnicaVIJESTIDalmacijaNOGOMET Međunarodni Galaxy Cup okupio 450 djece

NOGOMET Međunarodni Galaxy Cup okupio 450 djece

U Splitu je završen Međunarodni Galaxy Cup za generaciju 2016. na kojem je sudjelovalo 10 klubova iz različitih županija i gradova, te klubovi iz BiH.

Na turniru je u dva tjedna nastupilo 450 djece, a postignuto je preko 200 golova što dovoljno govori o volji, želji i kvaliteti naših malih sportaša.

Prvo mjesto osvojio je HNK Šibenik, drugo mjesto NK Solin, a treće NK Gošk Gomilica. Najboljim igračem i strijelcem proglašen je Niko Bačelić-Grgić, a najboljim vratarem Nikola Pezelj.

– Želim se zahvaliti svim inozemnim klubovima iz BiH kao i svim domaćim klubovima, svim djevojčicama i dječacima, svim osvajačima i neosvajačima, trenerima, roditeljima koji su bili dio naše velike sportske priče i međunarodne sportske suradnje – kazao je predsjednik i šef škole nogometa NK Galaxy Split Tomislav Petrić.

– Obećajemo da ćemo se i dalje truditi biti što bolji domaćini jer nam je uvijek zadovoljstvo ugostiti dobre ljude, te se veselimo i idućem izdanju Galaxy Cupa u još jačem svijetlu završio je Petrić.

- Oglas -