Srijeda, 22 svibnja, 2024
NaslovnicaSPORTNogomet: Jadran u gostuje u Kaštel Sućurcu

Nogomet: Jadran u gostuje u Kaštel Sućurcu

Nogometne sezone približavaju se ulasku u završnu fazu, a tako je i na županijskoj razini. Tučepski Jadran u 18. kolu 1.ŽNL splitsko-dalmatinske gostovat će u Kaštel Sućurcu.

Jadran je u prošlom kolu napokon prekinuo rezultatsku krizu koja je trajala još od jesenskog dijela sezone. Na Slatinu je stigao neugodni Slaven iz Trogira, no to nije obeshrabrilo igrače Jurice Karabatića. Dapače, pružili su odličnu predstavu te su na kraju stigli do zaslužene pobjede (1:0). Taj rezultat zasigurno im je donio veliko samopouzdanje, što im je, s obzirom da ih čeka teška borba za ostanka, bilo iznimno važno.

Kaštelani su pak u 17. kolu neočekivano poraženi u Dugom Ratu, pa utakmicu protiv Jadrana vide kao dobru priliku za popravak lošeg dojma. Iako je Orkan u nastavku znatno opasniji nego li je to bio u prvom dijelu prvenstva, momčad iz Kaštela zasigurno je računala na bodove s tog gostovanja. No, iako u tom naumu nisu uspjeli, njihova bodovna situacija i dalje je vrlo dobra te nemaju nikakvog razloga za brigu.

Što se tiče utakmice Kaštelana i Tučepljana, jasno je da klub iz Kaštel Sućurca u nju ulazi kao favorit. Njihov prvi ovosezonski međusobni susret odigran je u 5. kolu na Slatini, a nakon velike borbe ti boda pripala su Kaštelanima (0:1). I ovaj vikend može se očekivati jedna tvrda i borbena utakmica u koju obje ekipe ulaze s imperativom pozitivnog rezultata, pa bi
to mogao biti jedan vrlo zanimljiv dvoboj.
Utakmica Jadrana (KS) i Tučepljana igra se u nedjelju, 26.03. u 16:30.

Dora Srzić/ foto NK Jadran

- Oglas -