Utorak, 16 travnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKKulturaNOĆ MUZEJA Besplatno posjetite Interpretacijski centar Veliki Kaštel u Kotišini

NOĆ MUZEJA Besplatno posjetite Interpretacijski centar Veliki Kaštel u Kotišini

U petak 27. siječnja je manifestacija Noć muzeja čijem se obilježavanju i ove godine pridružio Gradski muzej Makarska koji tako svim posjetiteljima nuditi besplatan ulaz i razgledavanje Interpretacijskog centra Veliki Kaštel u Kotišini.

Posjetitelji će unutar Interpretacijskog centra Veliki Kaštel u Kotišini, u periodu od 16:00 – 21:00 sat, imati priliku uz stručno vodstvo razgledati unutrašnjost kaštela izgrađenog tijekom Kandijskog rata u 17. st., kao i multimedijski sadržaj postavljen u istome. Pritom će posjetitelji po prvi puta imati priliku isprobati nove VR naočale koje prikazuju ”let orla” nad Makarskom i Kotišinom.

Posjetitelji će unutar Interpretacijskog centra Veliki Kaštel u Kotišini, u periodu od 16:00 – 21:00 sat, imati priliku uz stručno vodstvo razgledati unutrašnjost kaštela izgrađenog tijekom Kandijskog rata u 17. st., kao i multimedijski sadržaj postavljen u istome. Pritom će posjetitelji po prvi puta imati priliku isprobati nove VR naočale koje prikazuju ”let orla” nad Makarskom i Kotišinom – objavili su iz Gradskog muzeja Makarska.
MD/foto: Gradski muzej Makarska

- Oglas -