Subota, 15 lipnja, 2024
NaslovnicaMAKARSKANATJEČAJ ZA GRADSKE PROSTORE Stiglo 17 prijava za 14 lokacija, evo za...

NATJEČAJ ZA GRADSKE PROSTORE Stiglo 17 prijava za 14 lokacija, evo za koje adrese se nitko nije javio

Premda javnost zanima kako je završio natječaj za najam poslovnih prostora u vlasništvu Grada Makarske, za sada nije poznato tko se sve javio, odnosno tko će biti budući zakupci prostora u kojima je namjena propisana do detalja. Naime, Grad Makarska još uvijek nije objavio cjeloviti popis zakupaca koji su sklopili ugovore o najmu gradskih poslovnih prostora zato jer se čeka dokaz zaprimanja Zaključka komisije i protek roka za žalbu.

Kako doznajemo iz Grada Makarska, ukupno je stiglo 17 prijava za 14 poslovnih prostora. Natječaj za davanje u zakup za dva poslovna prostora je poništen 24. ožujka 2023. (poslovni prostori na adresama: Trg Hrpina 5 i Kačićev trg 22).

Za dva poslovna prostora nisu stigle ponude: ex Vinarija Grabovac – poslovni prostor na adresi Kačićev trg 11 i poslovni prostor na adresi Marineta 16 (kraj ureda Makarske obale d.o.o.).

– Podsjećamo da je obavijest o javnom otvaranju ponuda objavljena na Internet stranici te da je otvaranje ponuda koje je bilo otvoreno za javnost održano 27. ožujka 2023.godine u Gradskoj vijećnici u 12.00 sati.

Zasad su sklopljena tri ugovora jer se radi o poslovnim prostorima za koje je pristigla samo jedna ponuda koja je ujedno bila i valjana i za koje nam je pristigao dokaz zaprimanja Zaključka komisije. Do kraja sljedećeg tjedna trebali biti sklopljeni ugovori i za preostale poslovne prostore. Nakon završetka cjelokupne procedure, nema zapreka da vam se dostavi cjeloviti popis zakupnika, odgovorili su nam iz Grada.

Ivona Ćirak /foto M.D.

 

 

 

 

 

 

- Oglas -