Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKŽivotNAILPRO CUP Svjetski ugledno natjecanje u nail designu dolazi u Makarsku

NAILPRO CUP Svjetski ugledno natjecanje u nail designu dolazi u Makarsku

Makarska će na jesen ugostiti Nailpro Cup – međunarodno priznato natjecanje u nail designu koje će se tijekom vikenda 19. i 20. listopada održati u Hotelu Park. U pitanju je natjecanje koje okuplja neke od najboljih stručnjaka iz svijeta uređivanja noktiju, održavat će se u 9 različitih kategorija te uz tri kategorije natjecatelja – Početnici, Masteri i Veterani, a u Makarsku dolazi zahvaljujući našoj entuzijastici koja je odlučila otkupiti licencu za Hrvatsku.

– Nailpro je poseban zbog toga što okuplja stvarno međunarodno poznate nail tehničare i uživa veliki ugled širom svijeta. Za sada već imamo veliki interes, javljaju se ljudi iz Grčke, Bugarske, Rumunjske, naravno i iz Hrvatske te susjednih Bosne i Hercegovine i Srbije, imali smo čak i upite s druge strane svijeta, iz Vijetnama, pa mada je još možda prerano govoriti o nekim brojkama, sasvim sam sigurna da ćemo imati događaj na svjetskoj razini – govori nam Slađana Krga, koja je uz kolege Darka Bokanića Vrućinića te Katarinu Palunčić Jovanović suvlasnice Nailpro licence za Hrvatsku.

–Imala sam prilike u proteklo vrijeme obići neka natjecanja u regiji i vidjela sam kako to izgleda vani, zato smo u zajedničkom dogovoru odlučili pokušati jedno ovako respektabilno svjetsko natjecanje dovesti u Makarsku – dodaje Slađana Krga. Više o prvom Nailpro natjecanju u Makarskoj moći ćete pročitati u idućim tjednima.
O.F.

- Oglas -