Četvrtak, 29 veljače, 2024
NaslovnicaAKTUALNOBLAGDANSKA KOŠARICA: Apfel i Makarska Danas daruju vam dva poklon paketa

BLAGDANSKA KOŠARICA: Apfel i Makarska Danas daruju vam dva poklon paketa

U predblagdansko vrijeme svi želimo darivati svoje bližnje, bilo da se radi o obitelji, prijateljima ili poslovnim suradnicima. U Apfelu potražite veliki izbor već pripremljenih poklon paketa za sve prigode, ili pak u dogovoru s djelatnicima dogovorite njihov sadržaj i vrijednost. Za one “neodlučne” pripremljeni su i poklon bonovi, čiju vrijednost sami određujete.

A povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana Apfel je pripremio i dva lijepa poklon paketa za čitatelje portala i facebook stranice Makarska danas.  Ukoliko želite biti dobitnik ovog vrijednog poklon paketa, sve što trebate je: (1)  Lajkati Apfel i Makarska danas na facebooku, (2) podijeliti ovaj post, te (3) označiti u komentaru osobu s kojom bi ste najradije proveli blagdane.

Imena dvoje sretnih dobitnika odabrati će se nasumičnim odabirom u srijedu 18. prosinca, nakon čega ćemo ih i obavijestiti putem facebooka.

Važna napomena – poklon paketi preuzimaju se isključivo osobno, u Supermarketu te na odjelu sitnog inventara u Apfelu u Makarskoj.

M.D.

 

- Oglas -