Subota, 24 veljače, 2024
NaslovnicaRIVIJERABaška VodaNa svečanosti u Baškoj Vodi otvorene informatička učionica i vrtićka prostorija s...

Na svečanosti u Baškoj Vodi otvorene informatička učionica i vrtićka prostorija s didaktičkom opremom

U prostorijama osnovne škole i vrtića u Baškoj Vodi danas su otvorene nova informatička učionica kao i prostorija vrtića s didaktičkom opremom, projekt vrijedan gotovo  100.000 eura.

Kako je na današnjoj svečanosti kazao načelnik Josko Roščić, Općina je u uređenje prostorija uložila oko 80 tisuća eura, a Splitsko–dalmatinska županija sudjelovala je u projektu s oko 13 tisuća eura kroz opremu za internet učionicu čime se nastavlja zajednička suradnja u cilju dobrobiti mještana.

– Djeco ovo je sve za vas, nije za nas jer mi smo na odlasku a vi dolazite. Ovaj objekt nije završetak projekta, nego početak nečeg novog – kazao je Josko Roščić, najavivši daljnja ulaganja za sljedeću godinu, poput uređenja i natkrivanja prostora ispred vrtića. – Nadam se i sada, kada smo riješili sa informatičkom radionicom, da ćemo moći završiti i neke stvari u dvorani, kao i u prostorijama kuhinje, za što je i Županija obećala pomoći. Vjerujem da ćemo to uspjeti napraviti u najskorije vrijeme – najavio je Roščić.

Na otvaranju je bio prisutan i Pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu i sport Tomislav Đonlić izrazivši zadovoljstvo suradnjom s Općinom na projektima te izrazio spremnost na nastavak suradnje na budućim projektima.

– Zahvaljujemo se još jednom svim djelatnicima Općine naročito Radnoj grupi koji su svojim radom i trudom doprinijeli ovom projektu, te ravnateljici Osnovne škole Bariše Granića Meštra Ružici Radalj, ravnateljici Dječjeg vrtića “Ježić” Jasminki Križanović – objavili su iz Općine Baška Voda.
MD/foto Općina Baška Voda

- Oglas -