Nedjelja, 14 travnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKNa premijerno izdanje “Apfel Arena Makarska Winter Cupa” stiže više od 600...

Na premijerno izdanje “Apfel Arena Makarska Winter Cupa” stiže više od 600 djece, potvrdili Hajduk, Rijeka…

Više od 600 djevojčica i dječaka već do sada je prijavljeno na prvi međunarodni nogometni turnir “Apfel Arena Makarska Winter Cup” koji će se od 22. do 24. veljače ove godine održati u Makarskoj. Uz mlade nogometašice i nogometaše s Makarske rivijere, svoj su dolazak već potvrdili i Hajduk (muške momčadi i ženske ekipe), Rijeka, ali i brojni drugi klubovi iz Hrvatske te, za sada, od susjednih zemalja, iz Bosne i Hercegovine i Slovenije.

Organizator turnira Apfel Arena osigurao je atraktivne poklone i medalje baš za sve djevojčice i dječake koji će sudjelovati na premijernom izdanju turnira za kojeg se očekuje da će postati tradicionalan. Isto tako, s obzirom na to da je ovaj trodnevni događaj školarcima doslovno usred drugog dijela zimskog im odmora, a s ciljem da se izađe u susret brojnim zainteresiranim roditeljima i klubovima, u suradnji s makarskim hotelima svim zainteresiranim gostima osigurani su i povoljni smještajni paketi.

Dobne kategorije su U8 (2015. i mlađi dječaci te 2014. i mlađe djevojčice), U9 (2014. i mlađi dječaci te 2013. i mlađe djevojčice) te U10 (2013. i mlađi dječaci, te 2012. i mlađe djevojčice). U kategorijama U10 i U9 moguće je prijaviti 10 dječaka ili djevojčica, a u U8 12 dječaka ili djevojčica.

Sve će se utakmice igrati u nedavno otvorenoj Apfel Areni, na parketu i umjetnoj travi, a prijave su još uvijek otvorene. Za više informacija zainteresirani klubovi i škole nogometa mogu izravno kontaktirati direktora turnira Vika Lalića na +385981917780 ili viklalic@gmail.com.
MD/foto Apfel Arena

- Oglas -