Četvrtak, 18 srpnja, 2024
NaslovnicaMAKARSKAMODRO I ZELENO U Parku fra Jure Radića Partibrejkersi, Artan Lili, Vojko...

MODRO I ZELENO U Parku fra Jure Radića Partibrejkersi, Artan Lili, Vojko V…

Turistička zajednica i Grad Makarska najavljuju glazbeni festival Modro i zeleno koji će se održati u parku fra Jure Radića 21. i 22. rujna

– Dodjela prestižne glazbene nagrade u organizaciji Zadužbine Milana Mladenovića ovog rujna seli u Makarsku, gdje će se prigodno obilježiti i rođendan frontmena kultne grupe EKV. Milanu Mladenoviću je Makarska, osim što mu je bila ljetni dom, bila i inspiracija za mnoge pjesme, posebno “Modro i zeleno”, čiji naslov savršeno opisuje ambijent novog glazbenog festivala koji nas u Makarskoj očekuje 21. i 22. rujna!

Modro i Zeleno, festival je koji će svojom raznolikošću, žanrovski šarenim line-upom i inspirativnim ambijentom parka fra Jure Radića, makarsku publiku povesti na glazbenu avanturu.

Headlineri festivala su Partibrejkers i Vojko V, no imena kao što su Artan Lili, Dina Jashari, Rezerve i Pardon – koji će uz Partibrejkerse nositi prvi dan, te Hiljson Mandela, Djeca! i Ki Klop – postava za drugi dan, dodatni su razlog da sredinom rujna posjetite Makarsku!
Riječ je o višestruko nagrađivanim glazbenicima koji svojim radom već duže plijene pažnju alternativne, rock, hip-hop, punk, ali i pop scene, stoga je ‘Bablje lito 2023’ savršen trenutak da se pridružite makarskoj publici i guštate u dvodnevnom programu festivala koji spaja naizgled nespojivo.

EKV, Zabranjeno Pušenje, Crvena Jabuka, Psihomodo Pop i mnoga druga zvučna imena, kroz nezaboravne koncerte, ton, harmoniju ili liriku makarske uspomene vuku kroz svoje pjesme, pa je Modro i Zeleno prirodan poligon za nove inspiracije. Zabilježite 21. i 22. rujna: Modro i zeleno, festival u organizaciji Turističke zajednice i Grada Makarske za koji ne trebate ulaznicu, i svi koncerti su besplatni – objavili su organizatori.
izvor: Visit Makarska

PROGRAM
21.09.
PARTIBREJKERS
Artan Lili
Rezerve
Dina Jashari
Pardon

22.09.
VOJKO V
HILJSON MANDELA
Djeca!
Ki Klop
–> Program počinje u 20 sati!
–> Ulaz je besplatan!


- Oglas -