Subota, 13 travnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKGlamMODNI EDITORIJAL: Zavirite u Space Rock Glam Olje Luetić i Petre Oreč

MODNI EDITORIJAL: Zavirite u Space Rock Glam Olje Luetić i Petre Oreč

Zanimljive vijesti doznali smo od naše modne dizajnerice Olje Luetić (Olya Sookie) , koja je suradnju sa zagrebačkom pjevačicom Petrom Oreč proteklih dana nastavila modnim editorijalom Space Rock Glam, iz kojeg vam i donosimo ove vrlo zanimljive fotografije.

Dok je rad Olje Luetić već dobro poznat u Makarskoj, Petra Oreč mlada je glazbenica s već popriličnim iskustvom u glazbenoj industriji. Nastupala je tako kao predgrupa John Newmanu na Rise Up festivalu u Poreču, ima jedan album s bendom Vindon Havin, pjevala je s grupom BOA, objavljivala u suradnji s američkom produkcijskom kućom a njena je pjesma uvrštena i u ABC-ovu seriju Chasing Life. Kao grafički dizajner je dva puta nominirana za Porin za likovno oblikovanje albuma grupe Boa. Odlučila se nedavno na pokretanje samostalne karijere a spot za njen prvi singl Daleko obilježila je upravo suradnja s Oljom Luetić. Naime, u spotu je nosila je haljinu i top iz Olya Sookie ateljea, a vrlo uspješna realizacija tog projekta, kazat će nam Luetić, stvorila je plodno tlo za daljnju suradnju.

Kao što je to vrlo često u Oljinim editorijalima, priroda Makarske Rivijere i specifična arhtektura (ovaj put na spomeniku Galebova krila u Podgori)poslužila je kao set za snimanje, a makarska dizajnerica je i autorica fotografija koje vam donosimo. Inače, Olja i Petra ovom su prilikom stvorile dva modna editorijala od kojih će jedan izaći u američkom časopisu, a drugi služi kao vizualna uvertira za Petrin idući singl To sam ja, za čiji će spot ponovo nositi kreacije makarske dizajnerice. – Najbolje stvari se događaju kada se udruže dvije kreativke i vrlo mi je drago da će još jedan editorijal koji sadržava naše prirodne ljepote otići u svijet – govori nam Olja Luetić, dodavši kako se Petra svojim osebujnim izričajem te stetikom izvrsno uklapa s njenim brandom Nephilim. – Petra je pjevačica iznimnih glasovnih sposobnosti a uz sve to krasi je i izgled s naslovnica. Njen zaštitni znak, kaubojske čizme, dale su potpuno novu dimenziju look-a s haute couture haljinama – ističe Olja.
O.Franić / fotografije Olja Luetić
- Oglas -