Nedjelja, 16 lipnja, 2024
NaslovnicaSPORTMNK NOVO VRIJEME DOVELO NOVOG BRAZILCA Za Makarane potpisao Anderson Alves Carneiro...

MNK NOVO VRIJEME DOVELO NOVOG BRAZILCA Za Makarane potpisao Anderson Alves Carneiro da Silva – Pulinho

Prvaci Hrvatske u futsalu, MNK Novo Vrijeme Apfel danas su objavili dolazak još jednog intrernacionalnog pojačanja – u redove Makarana dolazi novi Brazilac Anderson Alves Carneiro da Silva, skraćeno Pulinho.

‘Rođen 25.1.1999. godine, dijete saopaulskog Sao Caetana, od 6 godine života u futsalu. Višestruki prvak raznih natjecanja i turnira sa Sao Caetanom.Prošlu sezonu prvi put odlazi od kuće, u Copagrill, gdje na penale gubi finale Sub20 lige od Foz Cataratasa.Ove godine se vraća doma, u ligu Paulista i Santo Andre gdje u prvoj polovici sezone nastupa i za seniorsku i za U20 momčad, no onda prihvaća poziv iz Makarske i nakon malo nagovaranja obitelji kreće na svoj put konačnog dokazivanja u našem dresu’ – stoji u objavi na službenoj FB stranici MNK Novo Vrijeme Apfel.

Nakon što su proteklu sezonu završili trijumfom u finalu protiv MNK Vrgorac, jedno je vrijeme u zraku bilo pitanje u kakvom će sastavu makarska ekipa dočekati novu sezonu, prvenstvu i natjecanje u Ligi prvaka, pogotovo nakon što je klupu samo nekoliko dana kasnije napustio trener Teo Strunje. U međuvremenu je izlazni transfer ostvario i odlični Brazilac Dudu a činilo se da će Makarani ostati i bez drugog, Lucasa. Ipak, sada se čini da više nema razloga za brigu – dogovoreni su ostanci drugih ključnih igrača poput Igora Osredkara i Duje Bajrušovića, dovedeni su slovenski reprezentativac Matej Fideršek, zatim povratnik Sven Horvath, Nikola Pašalić, dogovoren je ostanak i sjajnog Lucasa i sada ljubitelji futsala u našem gradu s velikim nestrpljenjem ,ali i očekivanjima, čekaju novu futsal sezonu.

O.Franić / foto MNK Novo Vrijeme Apfel

- Oglas -