Četvrtak, 22 veljače, 2024
NaslovnicaSPORTMilka Divić nakon pet sezona napustila Beglais i potpisala za Saint Juniene

Milka Divić nakon pet sezona napustila Beglais i potpisala za Saint Juniene

Sezona u momčadskim sportovima je gotova, no zato počinju aktivnosti na sportskom tržištu. Na makarskoj rivijeri prijelazni rok tek će se zahuktati, međutim u Europi se već radi punom parom. Baškovođanka Milka Divić napustila je redove Beglaisa te je službeno predstavljena kao nova igračica St. Juneina!

Milka Divić rukometnu karijeru započela je u ŽRK Makarska, u kojoj je provela čak 6 godina. Tijekom istih bila je ponajbolja klupska igračica, a 2011. ponijela je i nagradu za najbolju sportašicu Makarske. Iz ŽRK Makarske prelazi u Split 2010, a nakon toga odlučuje se na odlazak u inozemstvo. Njena prva strana destinacija bila je Francuska, u kojoj i dan-danas igra. U zemlji aktualnih olimpijskih prvakinja nastupala je za dva kluba (Le Havre i Beglais), a od sljedeće sezone zaigrat će i za Saint Junien. Najveći trag ostavila je upravo u Beglaisu, u kojem je provela pet sezona. Milka je u svom donedavnom klubu igrala važnu ulogu, a od njega se oprostila sa stilom. Naime, u svojoj posljednjoj utakmici u dresu Beglaisa, Divić je postigla čak 9 pogodaka! Iako joj je (prema njenim vlastitim riječima) bila potrebna promjena, odlazak joj je jako teško pao jer iza sebe ostavlja puno dragih osoba.

Sada je čeka novi izazov, no i dalje ostaje u Francuskoj. Milki ovim putem želimo svu sreću u novoj sredini i nadamo se da će se vrlo brzo adaptirati na novu ekipu i pokazati svu raskoš svog talenta!

Dora Srzić / foto: Facebook

- Oglas -