Srijeda, 28 veljače, 2024
NaslovnicaMAKARSKAMaturanti, javite se: Grad Makarska i ove godine osigurao besplatan pristup aplikaciji...

Maturanti, javite se: Grad Makarska i ove godine osigurao besplatan pristup aplikaciji E – pripreme za državnu maturu

Grad Makarska i ove školske godine u suradnji s grupacijom Educirajme.com svim zainteresiranim maturantima s područja grada Makarske osigurao je besplatno korištenje Web aplikacije ePripreme za državnu maturu, a sve s ciljem kontinuirane i pravovremene pripreme za uspješno polaganje državne mature i upisa na željeni fakultet – obavještavaju iz Grada Makarske.

ePripreme omogućuju maturantima da se u bilo kojem trenutku, na bilo kojem mjestu ili uređaju (mobitel, tablet, računalo) povežu na aplikaciju kojom dobivaju pristup:
• Stvarnim ispitima iz prijašnjih godina
• Svim predmetima i svim razinama (obvezni i izborni)
• Interaktivnoj osobnoj statistici
• Neograničenog korištenja do 31. kolovoza 2023.

Ključne karakteristike aplikacije ePriprema jesu sljedeće:
• Svi predmeti – više i niže razine, ljetni i jesenski rokovi
• Lako korištenje – ispiti u obliku kvizova
• Natjecanje – uspoređivanje rezultata sa ostalim maturantima koji koriste aplikaciju
• Rezultati – ispis postotka svih riješenih ispita

Pristup aplikaciji biti će moguć isti ili već sljedeći radni dan za maturante koji popunjen obrazac  „ePripreme za maturante“, s naznakom “Ematura” dostave Gradu Makarskoj:
na e-mail adresu grad@makarska.hr ili poštom na adresu: GRAD MAKARSKA, Obala kralja  Tomislava 1, 21300 Makarska ili predajom neposredno u pisarnici Grada Makarska (soba 7  zgrade Grada Makarske – Obala kralja Tomislava 1, 21300 Makarska).

Podaci za pristup aplikaciji podnositelj zahtjeva dobit će na e-mail adresu navedenu u prijavi. Prijave se dostavljaju najkasnije zaključno s 31. svibnja 2024. godine.

Obrazac za ,,ePripreme za maturante” dostupan je na internet stranici Grada Makarske na poveznici https://makarska.hr/zahtjevi-i-obrasci

 

- Oglas -