Četvrtak, 30 svibnja, 2024
NaslovnicaMAKARSKAMATINEJA ZA PET Prednovogodišnja disko groznica s DJ Spajićem zapalila Prvosvibanjsku

MATINEJA ZA PET Prednovogodišnja disko groznica s DJ Spajićem zapalila Prvosvibanjsku

Prednovogodišnja disko groznica jučer je, u sklopu Advent Makarska, zapalila Prvosvibanjsku ulicu poznatiju kao Green Kala Art, a ritmovi za koje je bio zadužen DJ Zoran Spajić rasplesali su sugrađane koji su se odavno odvikli od klupske atmosfere u svojem gradu. Uz standardno izvrsnog Spajića ekipa u kali potrudila se oko prigodnog adventskog, ali i disko dekora, a nije nedostajalo ni “ića i pića”. Naime, za hranu se pobrinula Tea Gojak, mlada Makarka o kojoj smo već pisali protekle godine kad je dobila vrijednu stipendiju. 

Udruga Mike odlučila je pomoći Tei prikupiti novac za školovanje, a Tea je zauzvrat spremila ukusne zalogaje koji su se prodavali na disko večeri.

Prihoda od prodaje svojih rukotvorina, vunenih modnih dodataka i knot kušina, odrekla se i Ana Gaće čije su kape razigranih boja izazvale interes sugrađanki, a i brend hanging.garden predstavio se na ovom blagdanskom druženju odlučivši donirati dio prihoda za Teino školovanje.

 

Izvrsna atmosfera u najpoznatijoj i najživljoj makarskoj kali trajala je cijelo popodne nastavivši se do večernjih sati, a uspjela matineja pokazala je da, uz lijepo vrijeme i dobru volju, te dakako organizaciju, Makarani ipak mogu kompenzirati nedostatak klupskih prostora.

Ivona Ćirak /foto I.Ć.

- Oglas -