Subota, 20 travnja, 2024
NaslovnicaRIVIJERAPodgoraMaser iz podgorskog hotela uvjetno osuđen zbog spolnog zlostavljanja maloljetnice

Maser iz podgorskog hotela uvjetno osuđen zbog spolnog zlostavljanja maloljetnice

Maser jednog hotela u Podgori danas je na Općinskom sudu u Splitu osuđen na uvjetnu kaznu zatvora zbog spolnog zlostavljanja svoje maloljetne klijentice. Pravni je to epilog zločina koji se dogodio još u srpnju 2017. godine, prenosi Index.

Kako stoji u presudi, tada 29-godišnji fizioterapeutski tehničar M. P. radio je kao maser u wellnessu hotela u koji je 16-godišnjakinja došla sa svojom majkom, koja je rezervirala masažu za njih dvije. Maloljetnicu su zatim uputili u prostoriju u kojoj je radio M. P. te je s njim ostala sama.

Nakon 15 minuta masaže leđa M. P. je počeo masirati i dodirivati njene grudi, na što je ona, navodi se, u šoku nekoliko puta ponovila da želi normalnu masažu.

Maser ju je zatim, “u nakani zadovoljenja svog spolnog nagona, bez njenog pristanka, za vrijeme masaže dirao po golim grudima i ljubio po vratu, a potom s nje skinuo kupaće gaćice te joj raširio noge i počeo je rukom dirati po vagini, da bi u jednom trenutku prodro prstima u njenu vaginu i istima penetrirao te je s navedenim radnjama prekinuo tek kada je oštećena počela vrištati, a nakon čega je napustio prostoriju za masažu”, navodi se.

Kada je djevojka počela vrištati, M. P. je na nju bacio ručnik i otrčao iz prostorije za masažu. Voditeljica wellnessa o incidentu je obavijestila direktoricu hotela, koja je prva ispitala žrtvu, a zatim je to još jednom učinila i u prisutnosti njenih roditelja.

Iako se M. P. pred sudom izjasnio da nije kriv i tvrdio da žrtva laže, sud je u cijelosti povjerovao žrtvi i svjedocima te ga osudio na kaznu zatvora od jedne godine u koji neće ići ako u roku od tri godine ne počini novo kazneno djelo. Također je dužan nadoknaditi troškove postupka, i to u iznosu od 1500 kuna, prenosi Index.

M.D./foto M.D.

- Oglas -