Četvrtak, 30 svibnja, 2024
NaslovnicaVIJESTIDalmacijaMarina design, dizajnerica kostima za spot Mame ŠČ!: Drago mi je da...

Marina design, dizajnerica kostima za spot Mame ŠČ!: Drago mi je da se novi outfit naslonio na priču o jahačima apokalipse

Makarska dizajnerica Marina design autorica je kostima jahača apokalipse u kojima je Let 3 snimao spot pjesme Mama ŠČ!, a s kojom će predstavljati Hrvatsku na Euroviziji. Da je Marina dizajnirala upečatljive kostime u kojoj su riječi rokeri nastupali na svojoj turneji, već smo pisali, ali s obzirom da Let 3 i njihova antiratna priča itekako ima veze s makarskom dizajnericom, red je bio podsjetiti se na povijest njihove recentne suradnje.

– Prva suradnja bila je s Mrletom vezano za projekt DJ Demiana kada sam šila krznenu bijelu bundu, da bismo kasnije došli na ideju da im osmislim kostime za tada nadolazeću turneju. Budući je jedan od jahača apokalipse i Rat, sve se to sjajno nakalemilo na ovu priču s Mamom ŠČ!, antiratnom pjesmom. U mojim kostimima ne idu na Euroviziju, ali mi je drago da sam na neki način ipak bila dio tog kreativnog procesa i naša je suradnja na neki način uvertira za sve ono s čim su se predstavili na Dori, ispričala nam je Marina, koja je, inače, veliki fan ekstravagantnih rokera.

– Iako bi netko rekao da su ležerni i skloni improvizaciji, oni su veliki profesionalci i predani radu, a sve svoje projekte osmišljavaju do najmanjeg detalja. Cijenim ih posebno zbog toga što su dosljedni sebi i što su u svom izričaju ustrajali sve ove godine, a Dora odnosno Eurovizija proširili su bazu publike, što zaslužuju, rekla nam je makarska dizajnerica.

Priupitali smo je i radi li na novoj kolekciji te hoće li se predstaviti na revijama.

– Da, revije se vraćaju, i to mi jako puno znači jer mi je nedostajao taj adrenalin i motivacija. S koronom i ratom sve se to izgubilo, ali srećom, ponovno se “budi”, tako da ću definitivno ići. Više o kolekciji trenutno ne mogu reći jer je sve u pripremi, za kraj će Marina.

Ivona Ćirak /foto M.D.

- Oglas -