Subota, 20 travnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKKulturaMAKARSKO KULTURNO LJETO: Što možete pogledati od 15. do 22. srpnja

MAKARSKO KULTURNO LJETO: Što možete pogledati od 15. do 22. srpnja

Program Makarskog kulturnog ljeta došao je do svog trećeg tjedna, pa pogledajmo što nas sve čeka u idućim danima.

Nakon što su u ponedjeljak na pozornici Kačićevog trga nastupili FA Tempet i KUD Pleter iz Dugopolja, službeni program u utorak seli u katedralu sv.Marka, gdje nastupa Orkestar mladih glazbenika, pod ravnanjem našeg mladog maestra iz Makarske Mara Rice. Početak je u 21 sat.

Srijeda, pak, donosi novi kazališni hit na pozornici Ljetnog kina. Teatar Rugantino dolazi s predstavom Sirena i Viktorija, a o pretprodaji ulaznica i predstavi možete saznati više klikom na ovaj link.
Četvrtak i petak, pak, donose klapske večeri. Prvi su na redu naša najstarija klapa Srdela, koji od sat nastupaju na pozornici Kačićevog trga, dok u petak 19.srpnja slijedi veliki koncert Orkestra Hrvatske ratne mornarice i Klape sv.Juraj HRM-a.

Ako ste pratili naše najave od proteklih dana, onda vjerojatno znate da je u subotu termin za prvi Croatia International Jazz Fest, na kojem nastupaju američki sastavi The Soul Research i The Inevitables, kao i Youth Singers Of Calgary iz Kanade.

U nedjelju 21.srpnja započinje ‘Tribute to’ festival kojeg otvaraju Disco – Inferno Magic, dok u ponedjeljak 22.srpnja slijedi drugi koncert ovog festivala, i to nastup Ballbreakersa, odnosno co ver benda slavnih Australaca AC/DC.
O.F.

 

- Oglas -