Subota, 20 travnja, 2024
NaslovnicaMOZAIKŽivotMAKARSKO KULTURNO LJETO Stižu Petar Grašo i Sergej Ćetković

MAKARSKO KULTURNO LJETO Stižu Petar Grašo i Sergej Ćetković

Ljetna pozornica kina i ove će godine u sklopu Makarskog kulturnog ljeta postati binom velikih glazbenih imena. Naime, u organizaciji Star porodukcije i Grada Makarske u goste nam stižu dvije glazbene zvijezde – Petar Grašo i Sergej Ćetković.

Pred Makarane, poznate po dobrom glazbenom ukusu, 28. srpnja izići će Sergej Ćetković, crnogorski kantautor koji je prošle godine koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski u Zagrebu rasprodao čak tri puta.

Splitski glazbenik Petar Grašo u Makarsku stiže 12. kolovoza. Iza Graše je više od 20 godina karijere a ova mu je godina bila izrazito plodna budući da je na nedavno održanom Porinu osvojio statuu za najbolju mušku vokalnu izvedbu s pjesmom ‘Ako te pitaju’ koja je, pak, osvojila i Porina u kategoriji za pjesmu godine.

Nastupu u našem gradu raduje se i sam Grašo koji se, kaže, nakon rasprodanih Arena i velikih slavljeničkih koncerata, zaželio pjevanja u intimnijim prostorima koji pružaju poseban odnos sa publikom. Karte za oba koncerta mogu se nabaviti u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.

R.I.

- Oglas -