Srijeda, 28 veljače, 2024
NaslovnicaMAKARSKAMakarski studenti smješteni u "domu" na Sportskom imaju top lokaciju i pogled

Makarski studenti smješteni u “domu” na Sportskom imaju top lokaciju i pogled

Studentski smještaj nekad je imao obilježje skromnosti, no makarski studenti smješteni u sedam dvokrevetnih soba na Sportskom centru definitivno će imati komfor i top lokaciju, a neće nedostajati ni lijepi pogled.

Nije uobičajeno da se sobe za studente nalaze u samom centru, na rivi, i to tik uz sam fakultet, što je uz dobar sveučilišni studij još jedna komparativna prednost studiranja u lijepoj Makarskoj.

Danas su, naime, voditelj studija Hotelijerstvo i gastronomija prof. dr. sc. Ivan Pavić, Marijan Bašić, pomoćnik ravnatelja Studentskog centra Sveučilišta u Splitu i makarski gradonačelnik dr. Zoran Paunović potpisali primopredajni zapisnik kojim Grad Makarska predaje SC-u na korištenje navedenih sedam soba.

Uz komforne sobe studenti će imati na raspolaganju i zajedničke prostore, odnosno dnevni boravak i kuhinju, a useljenje studenata koji su ostvarili pravo na smještaj realizirat će se kroz naredne dane.

Bilo bi lijepo da postojeći kapaciteti uskoro postanu nedostatni, a ako se nastavi ovom dinamikom i dobrom suradnjom Grada i Sveučilišta, zašto ne.

I.Ćirak /foto Studij hotelijerstva i gastronomije

- Oglas -