Utorak, 27 veljače, 2024
NaslovnicaMOZAIKMAKARSKA Turistička zajednica ponudila bazu fotografija na besplatno korištenje

MAKARSKA Turistička zajednica ponudila bazu fotografija na besplatno korištenje

Iz Turističke zajednice Grada Makarske javljaju jednu zanimljivu vijest – naime, od danas je njihova velika baza fotografija Makarske i okolice ponuđena na besplatno korištenje. U pitanju su radovi visoke kvalitete poznatih gradskih fotografa, a mogu se pronaći na internetskoj stranici TZ Makarska.

– Na našoj web stranici nudimo vam besplatno preuzimanje fotografija u visokoj rezoluciji svrstanih u 5 kategorija kako bi vam omogućili što lakše snalaženje. U kategorijama ‘Panorama’, ‘Priroda’, ‘Plaže’, ‘Povijest i kultura’ i ‘Aktivnosti’ možete pronaći raznovrsne fotografije koje će se redovito nadopunjavati. U slučaju da niste sigurni u kojoj kategoriji se nalazi vaš željeni motiv, fotografije možete i pretraživati pomoću ključnih riječi.

Velika potražnja za fotografijama potaknula nas je na izradu ovog rješenja, a cilj je olakšavanje cjelokupnog procesa dostave istih zainteresiranim dionicima.

Baza fotografija od danas je aktivna, a možete je pronaći na našoj službenoj web stranici. Uživajte u fotografijama grada Makarske, a mi aktivno nastavljamo s nadopunjavanjem novih!

Napominjemo da je autorsko djelo (materijal) dostupno na korištenje uz obvezno navođenje TURISTIČKE ZAJEDNICE GRADA MAKARSKE kao izvora, te dodatno imena i prezimena odnosno naziva autora materijala – poručuju iz TZ Makarska.
M.D./ foto TZ Makarska/ Matko Begović

- Oglas -