Srijeda, 28 veljače, 2024
NaslovnicaMAKARSKAMAKARSKA Predstavljen projekt more zdravlja

MAKARSKA Predstavljen projekt more zdravlja

Danas u 10,30 u Hotelu Biokovo Savjetovalište Lanterne je organiziralo medijsku konferenciju predstavljanja projekta More zdravlja. Za pripremu projektne prijave zaslužan je radni tim JU Makarske razvojne agencije.

Projekt, čiji je cilj prevencija bolesti i promocija zdravlja, provodit će se u partnerstvu s Gradom Makarskom. Ukupna vrijednost projekta je 468.854,65 kn u trajanju od 12 mjeseci. Europski socijalni fond sufinancira 85% projekta, a ostalih 15% su osigurana iz Državnog proračuna Republike Hrvatske.

Projekt obuhvaća brojne edukativne, kreativne, sportske i zagovaračke aktivnosti za različite dobne skupine od onih najmlađih do osoba starije životne dobi.

Nakon predstavljanja projekta posjetitelji su mogli uživati u zdravom doručku osmišljenom po naputku glavnog kuhara Hotela Biokovo.

Radujemo se provedbi ovog projekta koji će građanima Makarske i Makarskog primorja pružiti važne informacije na koji način unaprijediti i svoje mentalno i svoje tjelesno zdravlje te time poboljšati i kvalitetu svoga življenja.

– Ovim putem pozivamo naše sugrađane da se uključe u naše projektne aktivnosti u što većem broju – kaže voditeljica projekta More zdravlja Ivona Vučić.

MD/ foto Grad Makarska

- Oglas -